Patikimas autoservisas Vilniuje

Kaip rasti patikimus autoserviso paslaugų teikėjus Vilniuje?

Vilnius – Lietuvos sostinė, didmiestis kuriame apstu automobilių ir jų remontą teikiančių paslaugų. Tačiau kaip pasirinkti patikimą servisą už prieinamą kainą, kuriame būtų galima drąsiai palikti savąją transporto priemonę ir dėl to nesukti galvos? Geras autoservisas turi atitinkamus požymius, apie kuriuos norėsime šiandien su Jumis pasikalbėti. Tikimės, jog informacija bus naudinga ir sutaupys Jūsų laiko. Gero skaitymo linki mūsų komanda.

Požymiai, į kuriuos verta atkreipti dėmesį:

  • Bendri atsiliepimai tiek internete, tiek tarp žmonių. Kad ir koks Vilnius didelis miestas, kalbos jame gali sklisti iš lūpų į lūpas labai greitai, ypač jei atliekamos remonto paslaugos yra nekokybiškos. Rekomenduojame pasiklausinėti draugų, ar pažįstamų kur jie remontuojasi savo transporto priemones. Paprastai per rekomendacijas atėjęs klientas į servisą dažnu atveju gauna geresnį aptarnavimą. Kadangi jeigu bus suteiktos nekokybiškos, arba per brangios paslaugos, galima prarasti iš karto du klientus.
  • Paslaugų kainos. Venkite autoservisų, kurie vengia rodyti savo viešus įkainius, o juolab jeigu dirba neoficialiai. Tokiu atveju galite likti apgauti permokėdami dideles sumas, o nekokybiško remonto atveju, greičiausiai liksite be nieko, kadangi autoservisas neišrašo sąskaitų faktūrų.
  • Teikiamų paslaugų spektras. Jei turite daugiau nei vieną transporto priemonę, jei jos yra skirtingos. Kaip pavyzdys turite lengvąjį automobilį ir krovininį mikroautobusą. Vienam ar kitam sugedus, taisymas vienoje vietoje dažnai kainuoja gerokai pigiau. Tokią kainodarą taiko profesionalūs, save gerbiantys autoservisai.
  • Personalo kaita ir įranga. Sutiksime su posakiu, jog nebūtina turėti pačios naujausios automobilių remonto technikos, tačiau ji privalo būti tvarkinga ir tinkamai veikti. Svarbiausias dalykas autoservise, tai personalas ir remontą atliekantys meistrai bei kiti darbuotojai. Patariame vengti vietų, kuriose yra didelė darbuotojų kaita. Tai indikuoja apie vidines serviso problemas.

Aktualu verslo klientams:

Patikimas ir geras autoservisas verslo klientams gali pasiūlyti žodines bei rašytines sutartis. Tai ypatingai svarbu, kuomet užsiimate krovinių ar keleivių pervežimais ir turite griežtą dienotvarkę. Nenumatyti defektai privalo būti kaip įmanoma greičiau pašalinti.

Patariame neieškoti pačių pigiausių meistrų, o rinktis geriausią kainos ir kokybės santykį.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *