Vairavimo mokyklos Vilniuje – kurią pasirinkti?

Nusprendus mokytis vairuoti tenka priimti labai svarbų klausimą – kuriuos vairavimo kursus pasirinkti? Vairavimo mokykla Vilniuje skiriasi viena nuo kitos ne tik kainomis, bet ir instruktorių patirtimi bei sąlygomis, todėl rinktis reikia atidžiai. Nei vienas jums negalės pasakyti, kurie vairavimo kursai geriausi. Jeigu norite pasirinkti tinkamai, skirkite laiko ir pasidomėkite pasirinktomis vairavimo mokyklomis.

Ar galima pakeisti instruktorių?

Instruktorius kelia per daug streso? O gal nemanote, jog jis pakankamai kvalifikuotas, jog galėtų išmokyti, kaip vairuoti? Tuomet kreipkitės į vairavimo mokyklą ir paprašykite, jog jums būtų skirtas kitas instruktorius. Deja, bet ne kiekvienas instruktorius geba išmokyti, kaip vairuoti. Tuo labiau ne kiekvienas moka motyvuoti mokytis. Jeigu jaučiate, jog su instruktoriumi jums sudėtinga susikaupti ar mokytis, tuomet paprašykite, jog jums skirtų kitą.

Kada reikalingos papildomos pamokos?

Norite geriau pasiruošti egzaminui? O gal neišlaikėte egzamino? Tai vienos dažniausių priežasčių, kada pasirenkamos papildomos vairavimo pamokos. Nors vairavimo kursuose teikiama pakankamai pamokų, jog būtų galima tiek sužinoti teoriją, tiek įgauti praktikos, reikia suprasti, jog ne visi turime vienodus gabumus. Kai kuriems užtenka perpus mažiau pamokų, jog įsigilintų ir išmoktų, kitiems reikia kelių ar net daugiau papildomų pamokų. Papildomas pamokas galima pasirinkti vairavimo mokykloje, kurioje nusiperkami kursai. Tai kainuos, tačiau reikės mokėti mažesnę sumą, kadangi neretai mokiniams vairavimo mokyklos teikia nuolaidas. Na, o jeigu nuspręsite nusipirkti papildomas pamokas kitoje vairavimo mokykloje Vilniuje, tuomet tai kainuos brangiau, tačiau gali būti naudinga dėl kitų priežasčių:

  • įgausite daugiau praktikos vairuodami kitą automobilį;
  • susipažinsite su kitu instruktoriumi, kuris suteiks naudingų patarimų;
  • galėsite sužinoti tai, ko dar nežinojote;
  • galbūt kitas instruktorius pastebės klaidas, kurių nepastebėjo ankstesnis ir galėsite geriau pasiruošti egzaminui;
  • prie instruktoriaus kyla mažiau streso, kadangi esate pripratęs prie jo kritikos, todėl naudinga susipažinti su kitu, kuris galbūt ne tik pastebės kitas klaidas, bet ir privers jaustis kaip egzamine. Prie nepažįstamų juk visada nedrąsu ir kyla stresas.

Papildomos pamokos naudinga ne tik prieš egzaminą, bet ir po jo, jeigu kurį laiką nevairavote ir jaučiate, jog pamiršote tam tikrus dalykus ar praradote turimus įgūdžius, tai padės prisiminti reikiamus dalykus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *