5 priežastys, kada reikia keisti SEO specialistą

 

SEO paslaugos yra labai vertingos, kadangi jos padeda pritraukti lankytojų srautą už mažesnę kainą. Tikrai taip, šis procesas ne tik suteikia galimybę mokėti mažiau už lankytojus, bet ir tai turbūt vienintelis ilgalaikis reklamos būdas. Nustojus mokėti už SEO paslaugas – vis tiek galėsite džiaugtis lankytojų srautu. Visgi tam tikrais atvejais SEO paslaugos nėra efektyvus reklamos būdas. Pagrindinė priežastis neretai būna prastai pasirinktas specialistas. Tokiu atveju nereikia stebėtis, jog ne tik pinigai yra tiesiog išmetami į balą, bet ir tenka kovoti su specialistu, nes jis neigia, kad nedirbo prie internetinės svetainės optimizavimo.

Štai, keletas priežasčių, kada iš karto reikia keisti SEO specialistą ir net nedvejoti:

  • Praėjo 3 mėnesiai, o rezultatų jokių? Nesąmonė, jog Google dar nespėjo suindeksuoti puslapių ar keitėsi Google algoritmai, todėl rezultatų dar nesimato. Jeigu specialistas patyręs, 3 mėnesių jam užteks, jog parodyti bent nedidelį rezultatą. Tačiau čia yra ir išimčių, jeigu domenas naujas, tuomet gali užtrukti naujų puslapių indeksavimas, tokiu atveju tenka laukti ir tik laukti, kada bus pamatyti pirmieji rezultatai.
  • SEO specialistas dar prieš pasirašant sutartį žada aukštas pozicijas, tačiau nei nematė jūsų projekto? Na, tokiu atveju net neverta pasirašyti sutarties. Internetinė svetainė gali turėti tiek programinių klaidų, jog vien jas užtruks ištaisyti labai ilgai, tad gali būti, kad su SEO dirbti bus labai sudėtinga. Protingi specialistą pažadais nesišvaisto.
  • SEO specialistas, siūlantis mažą kainą už paslaugas, iš karto jus pasmerkia rezultatų nepasiekimui. Deja, bet kelių šimtų eurų neužtenka, jog būtų galima pasiekti aukštas pozicijas. Ieškokite specialisto, kuris padėtų jums ne pakilti keliomis pozicijomis, o pasiekti patį viršų, tik tokiu būdu gausite norimą klientų srautą.
  • SEO specialistą reikia keisti ir tada, kai tiesiog nerandama bendra kalba.
  • Jeigu SEO specialistas ignoruoja skambučius, randa priežasčių, kodėl darbai buvo neatlikti, tuomet aiškiai parodo neprofesionalumą ir neverta juo pasitikėti.

Būkite atidūs ir nemokėkite pinigų prastam specialistui.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *