Kaip pasirinkti tinkamas padangos automobiliui apsipirkinėjant internetu?

Naujų padangų pirkimas gali būti bauginanti patirtis. Jūs susiduriate su gluminančiu prekių ženklų, dydžių ir tipų padangų asortimentu, iš kurių galite rinktis, todėl lengva susipainioti. Tačiau nesijaudinkite: šiame vadove rasite esminių faktų, kurių reikia norint užsisakyti tinkamą padangą savo automobiliui už norimą mokėti kainą.

Prieš pirkdami turėsite žinoti atsakymus į šiuos klausimus:

Kokio tipo padangų reikia mano automobiliui?

Kiek kilometrų atlaikys mano svarstomos pirkti padangos?

Kiek aš noriu mokėti?

Ar turėčiau rinktis naują padangų komplektą ar jas atnaujinti?

Jau žinote apie padangas ir tiesiog norite mūsų geriausių pasirinkimų? Mūsų mėgstamiausi kiekvienoje kategorijoje yra išvardyti žemiau. Toliau rasite daugiau informacijos apie visasezonines, vasarines ir žiemines padangas bei geriausius kiekvienos kategorijos alternatyvius pasirinkimus.

Ar tarp mūsų geriausio pasirinkimo nėra tokio dydžio, kokio jums reikia? Ieškote greito ir lengvo būdo surūšiuoti alternatyvas. Šiandien didžioji dauguma transporto priemonių yra su sezoninėmis padangomis, kurios sukurtos taip, kad užtikrintų priimtiną universalumą ištisus metus ir bet kokiomis oro sąlygomis. Tai reiškia protingą važiavimą ir gerą valdymą, tylų važiavimą, gerą sukibimą su šlapiu oru ir tam tikras galimybes sniege. Atsižvelgiant į tai, kad jos yra skirtos visam sezonui, dauguma automobilių savininkų jas palieka ir žiemos sezonui ir tikisi, kad jų padangos užtikrins visą reikalingą sukibimą važiuojant sniegu ir apledėjusiu keliu. Tačiau dabar sniege sezoninės padangos nėra labai geras pasirinkimas. Specialios žieminės padangos, dar žinomos kaip žieminės padangos, užtikrina kur kas geresnį sukibimą iškritus sniegui.

Dabar yra dvi pagrindinės visų sezonų padangų subkategorijos: didelio našumo visiems sezonams ir ilgiems maršrutams visiems sezonams. Aukštos kokybės visasezoninės padangos užtikrina ryškesnį valdymą nei „standartinės“ visasezoninės padangos. Jos patikimiau sukimba su keliu ir vairuodami jaučiatės sportiškiau – dažniausiai dėl tam tikros žiemos orų sąlygų. Šios padangos skirtos sportiškesniems automobiliams ir agresyvesniems vairuotojams. Grand touring visasezoninės padangos pasižymi žemesnio profilio išvaizda kaip aukštos kokybės visasezoninės padangos, tačiau važiuoja geriau už tam tikrą valdomumo kainą.

Daugiau informacijos rasite internetinėje parduotuvėje.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *