Patikrintas būdas išrinkti geriausias dovanas

Šventės ar progos ateina ir praeina, o dovanos lieka. Tad išrinkti dovanas brangiems žmonėms bet kuria proga yra itin svarbu. Nežinote, kaip rasti geriausią dovaną? Tikėtina, kad visi pasaulio dovanų ekspertai neatsakys į visus jūsų klausimus.

Tačiau kas iš tiesų yra geriausias ekspertas? Ogi jūs! Jūs pažįstate svarbius žmones savo gyvenime geriau nei bet kuris dovanų ekspertas. Nors ekspertai gali pasakyti kokios dovanos moterims populiarios šiais metais ar kodėl dovanos vyrams dažniausiai yra mažiau suasmenintos, tačiau jie nepasakys kas labiausiai tinka jūsų mamai, sesei ar kaimynui. Todėl pateikiame 3 klausimus, kuriuos užduokite sau ir taip lengviau rasite tobulą dovaną kiekvienam, nesvarbu, koks jūsų biudžetas.

Ar trūksta pinigų ar laiko?

Dauguma žmonių turi daugiau laiko arba daugiau pajamų. Žinoma, kai kuriems trūksta abiejų, bet dažnai vienas poreikis yra svarbesnis už kitą.

Pasiūlykite ką nors, kas užpildytų spragą, kurioje jūsų dovanos gavėjas jaučia trūkumą. Apsvarstykite galimybę padovanoti dovanų kortelę tam, kuris neturi laiko. Galbūt galite padovanoti generalinį namų tvarkymą ar vaikų auklę savaitgaliui.

Dovanų kortelė, kad ir kaip bebūtų liūdna, gali būti puiki dovana ir tiems, kuriems trūksta pinigų. Jiems gali patikti dovanų kuponas tokioje vietoje kaip maisto prekių parduotuvė, vaikiškų prekių parduotuvė ar net degalinė, nes tai yra praktiška. Tiesiog būkite tikri, jog dovanos gavėjai apsipirka toje vietoje ir jie tikrai turės kam išleisti dovanų kuponą.

Nors ši dovana gali būti nuobodi, bet iš tikro labai naudinga tiems, kuriems trūksta pinigų. Galbūt jūsų dovana taps tuo skirtumu, kuris padeda jiems sulaukti kito atlyginimą su šiek tiek mažiau streso.

Ar galite ką nors padaryti kartu?

Ilgą laiką tai būtų buvusi sudėtinga užduotis, tačiau kol karantinas baigtas, galite pasimėgauti draugija. Yra daug dalykų, kuriuos galite nuveikti kartu, ypač jei norite eiti į lauką ir jei lepina gražus oras.

Jei oras pakankamai geras, gal galėtumėte nusipirkti bilietus į renginį ar pasirodymą kartu. Galbūt kartu pavakarieniauti, nueiti į degustacinę vakarienę, surengti pikniką ar kartu patirti nuotykių lauke, pavyzdžiui, pasivaikščioti vietiniame parke su gidu.

Kaip jiems patinka atsipalaiduoti?

Apsvarstykite, kaip jūsų dovanos gavėjas mėgsta atsipalaiduoti ir praleisti laisvalaikį. Ar galite suteikti jiems galimybę atsipalaiduoti mėgstamu būdu? Galbūt žmogus, kuriam teikiate dovaną mėgsta masažą ar filmus?

O galbūt jiems labiau patinka atsipalaiduoti su gera knyga, klausytis muzikos, tapyti, bėgioti ar pasivaikščioti gamtoje ar mėgautis puikiu ledų patiekalu? Padovanokite jiems dovaną, kuri suteiktų daugiau laiko ar išteklių atsipalaiduoti mėgstamu būdu bei atsipūsti nuo gyvenimo rutinos!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *