Kaip pasirinkti SEO specialistus savo įmonei?

Renkantis SEO specialistus savo įmonei, reikia atsižvelgti į daugybę veiksnių. Bene svarbiausias veiksnys yra tai, ar specialistas gerai supranta jūsų įmonės verslo modelį ir tikslus. Specialistas, kuris gerai nesupranta jūsų įmonės verslo modelio ir tikslų, greičiausiai pateiks rekomendacijas, neatitinkančias bendrą jūsų įmonės strategiją.

Būtina patirtis – ir pasiekti rezultatai

Svarbu ne tik gerai suprasti jūsų įmonės verslo modelį ir tikslus, bet ir atsižvelgti į specialisto patirtį ir veiklos rezultatus. Kuo daugiau patirties ir sėkmės specialistas turi padėdamas kitoms įmonėms pagerinti jų pozicijas paieškos sistemose, tuo geriau jis gali tą patį padaryti jūsų įmonei. Be to,sėkminga patirtis padedant kitoms įmonėms pagerinti jų pozicijas paieškos sistemose gali būti geras specialisto paslaugų kokybės rodiklis.

Kaina – vienas svarbiausių aspektų – tačiau vadovautis reikia ne vien tuo

Galiausiai turėtumėte atsižvelgti ir į SEO specialistų siūlomų paslaugų kainą. Svarbu, kad jūsų pinigai būtų naudingai išleisti, todėl neturėtumėte rinktis specialisto, kuris ima pernelyg didelius mokesčius.Tačiau taip pat neturėtumėte rinktis specialisto, kuris siūlo paslaugas už labai mažą kainą, nes tai gali reikšti, kad paslaugų kokybė neatitinka reikalavimų. Renkantis SEO specialistus savo įmonei, svarbu rasti pusiausvyrą tarp kainos ir kokybės.

Būtina lyginti ir paslaugų paketus, kas į tai įeina. Dažnai specialistai siūlo didesnę kainą už pirmąjį mėnesį, o vėliau už kitus mėnesius ima mažiau. Per pirmąjį mėnesį yra paruošiamas svetainės vidus, sudėliojama strategija ir paruošiamas vidinis turinys. O kitus mėnesius yra atgalinių nuorodų tinklo kūrimas, kuris kainuoja šiek tiek pigiau.

Taip pat turėtumėte patikrinti, ar specialistas siūlo kokią nors garantiją, pavyzdžiui, pinigų grąžinimo garantiją, jei nesate patenkinti pasiektais rezultatais. Tai suteiks jums ramybę, kad nerizikuojate savo investicijomis ir specialistas atsako už savo žodžius.

Pasitikrinkite kaip reitinguojama SEO specialistų svetainė paieškoje.

Geras būdas patikrinti, ar SEO specialistas yra kompetentingas, – pažiūrėti, kokią vietą paieškoje užima jo paties svetainė. Jei jie nesugeba pasiekti, kad jų pačių svetainė užimtų aukštą poziciją, mažai tikėtina, kad jie sugebės tą patį padaryti ir su jūsų svetaine. Kaip pavyzdį galite įvesti seo paslaugos – ir pamatyti jog Bereklamosnegerai.lt yra pirmąjąme paieškos puslapyje.

Venkite apsišaukėlių. Yra daug žmonių, kurie teigia, jog yra SEO specialistai, tačiau tokie nėra. Šių apsimetėlių dažnai galima rasti forumuose ir skelbimų lentose, siūlančių savo paslaugas už mažą kainą. Saugokitės šių žmonių, nes tikėtina, kad jie jūsų svetainei padarys daugiau žalos nei naudos.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *