Kaip dažnai reikia keisti kosmetikos priemones?

Turbūt nerastumėte moters, kuri nenaudoja kosmetikos priemonių. Nesvarbu, ar tai naktinis kremas nuo raukšlių, ar apimtį suteikiantis tušas – kosmetika naudojasi praktiškai visos moterys. Tačiau ne kiekviena moteris ją naudoja teisingai. Deja, bet iki šiol yra moterų, kurios turimas kosmetikos priemones naudoja iki tol, kol šios pasibaigia. Ar toks pasirinkimas turi rizikos? Tikrai turi. Deja, bet naudojant netinkamas kosmetikos priemones galima ne tik pakenkti odai, bet ir turėti daug rimtų problemų su sveikata. Tad, kokių kosmetikos priemonių nereikėtų naudoti ir kaip dažnai jas reikėtų keisti?

Kiekvienas produktas turi galiojimo datą

Klystate, jeigu manote, jog tik maisto produktai turi galiojimo datą. Kosmetika, lygiai taip pat, kaip ir maisto produktai, po kurio laiko tampa netinkama naudojimui. Nors kosmetikos konsistencija neretai nekinta po to, kai ji nebėra tinkama naudojimui, galima pastebėti, kad pasenusi kosmetika odai suteikia daugiau žalos, nei naudos. Jeigu norite turėti gražią odą, venkite senų kosmetikos produktų ir išmeskite juos iš karto, kai tik baigiasi galiojimo data. Daugiau apie senų kosmetikos priemonių kenksmingumą galite rasti tinklapyje: influx.lt.

Alergijos

Įsigijote brangią kosmetikos priemonę, tačiau pastebėjote, kad odai daugiau suteikia žalos, nei kažkokios naudos? Deja, bet greičiausiai tai signalas, jog atėjo metas atsisveikinti su kosmetikos priemone. Jeigu jus domina kosmetikos naujienos, tuomet greičiausiai žinote, kad kiekvienas produktas turi skirtingus ingredientus. Jeigu esate alergiškas bent vienam iš ingredientų, priemonė jums netiks. Vargu, ar galėsite ją parduoti, kadangi reta moteris nori pirkti atidarytą priemonę. Tiesiog neaišku, ar ji buvo naudota, ar ne prieš tai. Tad, greičiausiai, lieka tik išmesti.

Nukrito ant žemės? Reikės išmesti

Neretai moterys per daug nesijaudina, jeigu jų kosmetikos priemonės netyčia nukrenta ant žemės arba ant jų kas nors užkrenta. Jos tiesiog jas gražiai nuvalo ir toliau naudoja. Deja, bet oda už tai jums tikrai nepadėkos.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *