Tinkama žoliapjovės priežiūra – ilgaamžiškumo garantija

Jeigu norite, kad Jūsų sodo arba kito sklypo veja visada atrodytų puikiai – reikia ne tik žolę laistyti bei tręšti, tačiau taip pat ir pasirūpinti reguliariu jos pjovimu. Dažnas nustemba sužinojęs, kad tinkamai nupjauta veja padeda jai vešiau augti ir tuo pačiu atrodyti nepriekaištingai.

Žinoma, svarbu ne tik rasti gerą vejapjovę, tačiau ir prižiūri ją taip, kaip nurodo gamintojas. UAB Parkų technika specialistai ne tik patars dėl jos pasirinkimo, tačiau ir supažindins su priežiūros niuansais.

Tepalo keitimas

Svarbu, kad žoliapjovės tepalas būtų keičiamas reguliariai. Tokiu atveju ji ne tik veiks našiai, tačiau ir svarbiausia, kad tada, kai reikia. Keitimui nereikia jokių specialių žinių. Svarbiausia yra įsigyti tokį tepalą, kuris geriausiai atitinka Jūsų įrangos poreikius. Dėl to renkantis visada siūlome tartis su specialistais, kurie jais prekiauja.

Peilių keitimo darbai

Lygiai taip pat reikia nepamiršti ir peilių keitimo. Daugelis pirmiausia juos aštrina, o kai matyti, kad ir tai neturi labai daug poveikio – puikiai tinka ir senų keitimas naujais. Svarbiausia taip pat įsigyti tokius, kurie geriausiai atitinka Jūsų žolės pjovimo įrangą.

Pjovimas – tik geromis sąlygomis

Jeigu norite, kad žoliapjovės gedimai būtų kuo retesni – tokiu atveju siūlome žolę pjauti tik tokiu atveju, kai sąlygos yra geros. Kokios jos? Pirmiausia, tai veja turi būti sausa. Taip pat reikia žiūrėti, kad ji nebūtų per aukšta, kadangi kai kurioms žoliapjovėms tai gali būti neįveikiamas darbas. Galiausiai, ji turi būti kuo lygesnė, tiksliau, toks turi būti sklypas.

Žolės krepšio ištuštinimas

Pjovimo reikia reikia reguliariai ištuštini krepšį. Kitu atveju jame susikaupusio žolė tarsi slegia pačią įrangą, dėl to tampa sunku pjauti. Reguliarus tuštinimas, žinoma, reikalingas tik tokiu atveju, jeigu įranga yra su surinkimo krepšiu. Gali būti ir be jo. Dažnai tai pagreitina pjovimą, tačiau veja neatrodo taip gražiai.

Įsigykite patikimas vejapjoves parkutechnika.lt/vejapjoves prekybos vietoje ir skirdami kelias minutes prieš pjovimą, jo metu ir po visko – ilgus metus galėsite džiaugtis kokybišku daiktu, kuris padės kartu suformuoti tobulą sodo erdvę.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *