E-sportas ir rankų masažuokliai

Daugelis iš mūsų žino bent vieną žmogų, kuris valandų valandas žaidžia žaidimus ar užsiima elektroniniu sportu, dėl ko, dažnas susiduria su rankų, plaštakų nuovargiu. Esportas užima gan aukštą vietą šiuolaikiniame mūsų pasaulyje. Nors esportas yra visai kitokio pobūdžio sportas, tačiau bet koks sportas reikalauja raumenų mankštos ar tinkamo atpalaidavimo. Puikiausia alternatyva šiam sportui yra vakuuminiai rankų masažuokliai.

E-sporto rizika

Kadangi esporto žaidėjai greitai spaudo klaviatūrą, judina pelę arba valdo valdiklį, jie dažniau patiria plaštakos ir riešo traumų, tokių kaip riešo kanalo sindromas, sausgyslių uždegimas ir De Quervain liga – liga, labiau žinoma kaip „žaidėjų nykštys”.

Kokią naudą suteikia rankų masažas?

Reguliarus rankų masažas gali padėti sumažinti skausmą, padidinti rankų stiprumą ir sumažinti streso bei nerimo jausmą. Rankų masažas gali papildyti artrito, riešo kanalo sindromo, neuropatijos ir kitų ligų gydymą.

  1. Rankų masažai atkuria pusiausvyrą organizme

Masažo metu atslūgsta įtampa. Tai gali būti naudinga žmonėms, kenčiantiems nuo dirgliosios žarnos sindromo arba sinusų ir kvėpavimo problemų.

  1. Padeda geriau išsimiegoti naktį

Masažas veikia atpalaiduojančiai, todėl, smegenyse išskiriamas serotoninas, kuris pagerina nakties miegą. Malšinamas skausmas, kuris gali trukdyti miegoti.

  1. Sumažina nerimą

Nerimo simptomai natūraliai pašalinami masažu.

  1. Padidina riešų ir pirštų lankstumą

Padeda, sergantiems artritu. Rankų masažas ardo standumą, kuris sukelia diskomfortą. Masažai padidina sąnarių amplitudę, lankstumą. Masažas mankština raumenis, padeda žmonėms, turintiems sporto traumų.

  1. Mažina patinimą

Rankų patinimas gali atsirasti dėl to, kad rankoje susikaupia per daug skysčių. Masažuojant skystis išleidžiamas ir yra pašalinamas.

  1. Didina maistinių medžiagų tiekimą

Masažuojant, naujas, deguonies prisotintas kraujas patenka į skausmingas ar sustingusias vietas. Tai padidina maistinių medžiagų tiekimą į organus ir raiščius.

  1. Malšina galvos skausmą

Dauguma galvos skausmų atsiranda nervuose, kraujagyslėse, tam tikrų organų stimuliavimas ir kraujotakos padidėjimas gali natūraliai sumažinti šį skausmą.

Rankų masažuoklio privalumai

Rankų masažuoklis masažuoja kiekvieną rankos akupunktūrinį tašką. Skirtingi masažo ir intensyvumo lygiai – suspaudimas, šiluma ir vibracija, sumažina rankų nuovargį ir skausmą. Veiksmingai padeda kovoti su artritu, riešo kanalo problemomis, ir skausmu, sukeltu pirštų tirpimo po ilgos darbo dienos. Oro slėgio (vaakumo) masažo technologija stimuliuoja rankų kraujotaką. Mažina nuovargį, tirpimą ir skausmą, susijusį su prasta kraujotaka.

Rankų masažuoklį rekomenduojama naudoti 1-2 kartus per dieną skausmams malšinti ir miego kokybei pagerinti.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *