Laikrodžiai – puiki dovana naujai įkurtiems namams

Kai draugai įsikuria naujuose namuose, dažnai kyla klausimas, kaip juos pasveikinti ir ką įteikti? Turbūt praktiškiausia dovana – laikrodis. Parodykite namus, kuriuose nėra laikrodžio. Turbūt daugelis namuose turi ne vieną, o net kelis laikrodis. Jie atlieka aiškią funkciją – parodo mums, kiek šiuo metu valandų, o tai naudinga ne tik rytais, skubant į darbą, bet ir vakarais, jog laiku nueitume miegoti. Laikrodis yra puiki dovana, na, o šios dovanos kaina labai svyruojanti. Kai kurie laikrodžiai kainuoja vos apie 50 eurų. Tokie laikrodžiai – paprasti, neišsiskiriantys, atliekantys vieną aiškią funkciją – rodo laiką. Na, bet šiais laikais galima rasti kur kas daugiau pasirinkimų, tarp jų ir išmaniuosius laikrodžius, kurių kainą gali siekti 200 eurų ir daugiau. Tokie laikrodžiai ne tik papuoš namus, bet ir padės gyventi komfortiškiau.

Kokios dar dovanos dažnai įteikiamos namų įkurtuvių proga?

Laikrodis – puiki dovana, tačiau tinkama tikrai ne kiekvienam. Visų pirma, daugelis jau ir taip namuose turi laikrodžių, todėl nemaža tikimybė, kad jie bus perkelti į naujuosius namus. Na, o visų antra, kai kuriems ši dovana gali pasirodyti kiek banali. Kokie kiti variantai? Žvakidė – puiki interjero detalė, kuri tiks kiekvienuose namuose.

Interjero aksesuarai neturi būti brangūs, todėl tie, kurie šiuo metu neturi didelio biudžeto išlaidoms, turėtų suprasti, kad tai ne tik praktiškas, bet ir ekonomiškas pasirinkimas. Jeigu nesate žvakidžių gerbėjai, tuomet pagalvokite apie vazą. Interjero detalės neretai sudaro bendrą namų vaizdą, todėl rinkdami rinkite lyg pirkdami sau. Pagalvokite ne tik apie kainą, bet ir dovanos panaudojimą. Juk nenorite, kad įteikti dovana gulėtų kur nors lentynoje. Pirkite atsižvelgdami į savo nuomonę, tačiau nepamirškite, kad perkate draugams, todėl pagalvokite ir apie tai, kas jiems patiktų. Jeigu nežinote, paklauskite. Dovana nebūtinai turi būti siurprizas, jeigu nežinote, ką dovanoti, paklauskite ir sužinokite. Tokiu atveju galėsite neabejoti, jog nupirksite tai, ko namų šeimininkams reikia.

Taip pat svarbus dalykas – nuoširdumas. Prie interjero detalių galite puikiai įkomponuoti foto akimirkas iš kokios nors išvykos ar kitos pramogos, patirtos kartu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *