Ar būtina aktyviai kasdien sportuoti?

Daugelis žmonių kasdien girdi, kad aktyvus sportas gali padėti Jums kur kas geriau jaustis ir tuo pačiu gražiau atrodyti. Taip, judėjimas yra būtinas, tačiau tikrai nebūtinai aktyvus sportas, kuris dažniausiai reikalingas tik tiems, kurie siekia kardinalių rezultatų arba kurie dirba sferoje, kuri yra susijusius su sportiško kūno siekimu.

Judėti reikia, juolab, pirmiausia ne dėl grožio, tačiau dėl savęs. Tikslo siekia padeda Movement LAB. Su šiais specialistais ir siūlome tartis, kadangi jų patirtis gali padėti Jums pagaliau būti sveikesniu.

Bet koks judėjimas yra gerai

Pirmiausia reikia suprasti, kad bet koks judėjimas yra gerai. Nereikia aktyviai sportuoti, kad rezultatas būtų. Galiausiai, reikia sportuoti taip, kad tai Jums keltų malonumą. Net ir pats paprasčiausias pasivaikščiojimas gali padėti jums kur kas geriau jaustis. Dėl to siūlome paversti judėjimą malonumu, o ne darbu. Žinoma, pačiam siekti tikslo bus kur kas labiau, kai užsiimsite tokia veikla, kuri įtraukia. Ir jeigu kardio treniruotės Jums nepatinka – tokiu atveju galima rasti veiklą, kuri Jums tinka. Ir ji bus kur kas geresnė net ir tuomet, jeigu kalorijų nebus sudeginama tiek daug.

Ne per daug

Daugeliui žmonių sportas tampa labai varginanti dalykas dėl to, kad jie juda kur kas daugiau nei reikia jų kūnui. Jeigu ir Jums atrodo, kad sportuoti reikia ir šiuo metu radote trenerį su kuriuo dirbsite – tokiu atveju reikia sudaryti optimalų planą, kurio laikantis bus galima pasiekti tikslą. Šiuo atveju geriausia pradėti nuo poros kartų per savaitę. Dažniausiai labiausiai pavargsta tie, kurie eina dažniau nei reikia kūnui. Atminkite, kad jam taip pat reikia pailsėti. Tai yra normalu. Juk tik pasiilsėjęs kūnas gali sėkmingai siekti tikslo ir tuo pačiu judėti kuo aktyviau.

Daugiau apie treniruočių programas, kurios padės su nedidele komanda siekti tikslo, siūlome skaityti čia: https://www.movementlab.lt/lt/treniruociu-programa. Kuo daugiau žinosite – tuo ramesnis galite būti, kad pagaliau pasieksite norimus rezultatus, tačiau svarbiausia, kad be jokio didelio vargo, taip pat, kad tie rezultatai pranoks Jūsų lūkesčius.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *