Paplūdimio teniso treniruotės – kaip pasiruošti pirmajam užsiėmimui?

Norint pasiruošti bet kokio dalyko pirmam kartui, reikia nemažai žinoti, kad nebūtų praleistas nei vienas dalykas ir niekas nepamiršta. Geriausia viskam pradėti ruoštis iš anksčiau, kad būtų daugiau laiko ir viską susidėlioti būtų galima be jokio streso. Artėjant vasaros sezonui, tikriausiai daug kas pradės būti kaip įmanoma daugiau lauke ir užsiiminės įvairiomis naujomis veiklomis. Kai kurios iš jų bus naujos, kai kurios jau žinomos iš anksčiau, bet visada joms reikės pasiruošti. Jeigu šiais metais sugalvojote užsiimti sportu, kuris asocijuojasi su vasara, tai tikriausiai vienas pirmųjų pasirinkimų yra paplūdimio tenisas. Į tokias treniruotes taip paprastai nenueisi, joms reikia pasiruošti. Tad būtent šiame šiame straipsnyje norime papasakoti daugiau, kaip joms tinkamai pasiruošti.

Tinkama apranga

Tokiam žaidimui yra reikalingi laisvi judesiai, todėl iš karto reikia nusiteikti tam, kad gali atsitikti visko, tai yra jeigu žaidžiate poromis, gali įvykti ir susistumdymų ir pargriuvimų, todėl labai svarbu, kad apranga būtų tam pritaikyta. Nereikėtų rinktis labai laisvos aprangos, kuri tiesiog ant jūsų kabėtų, nes taip gali jūsų komandos draugas užkliūti, jeigu stovės šalia ir darys tam tikrą judesį. Taip pat apranga neturi per daug suvaržyti, kad tinkamai galėtumėte ištiesti rankas, pasisukti į vieną ar kitą pusę ir greitai pribėgti prie skriejančio kamuoliuko.

Treniruočių inventorius

Tikriausiai nei vienas žaidimas negali apsieiti be papildomų daiktų, tad lygiai tokia pati situacija yra ir su šio sporto treniruotėmis. Ruošiantis joms pirmą kartą, reikia žinoti, kad turite turėti privalomus daiktus, tai yra raketę ir kamuoliuką. Be jų žaidimas negalės įvykti. Reikia žinoti ir tai, kad toks inventorius turi būti kokybiškas, kad vos po kelių įnirtingų treniruočių jų nereikėtų keisti.

Papildomi aksesuarai

Taip pat jeigu paplūdimio teniso treniruotės bus lankomos bent jau kelis kartus per savaitę, tai ir vykstant į pirmą treniruotę, reikėtų iš karto pasirūpinti papildomais daiktais, tokiais kaip gertuvė, krepšys, rankšluostis, jeigu pirmoji treniruotė vyks lauke, tada galite įsigyti kepuraitę bei akinius. Kad per daug nenudegtumėte saulėje, verta pasirūpinti ir įdegio kremu, kuris apsaugos nuo kenksmingų spindulių. Net ir tokios mažos smulkmenos pirmojoje treniruotėje gali praversti.

Gera nuotaika

Tikriausiai kiekvienam yra suprantama, kad prieš kiekvieną naujai atliekamą darbą ar užduotį kyla šioks toks jaudulys, nes nežinia, kaip seksis, kaip viskas atrodys ir panašiai. Tad prieš pirmąją paplūdimio treniruotę irgi gali būti pačių įvairiausių minčių. Tačiau visą jaudulį ir blogas mintis reikia mesti į šoną, juk niekas neateina į pirmąją treniruotę viską mokėdamas. Kiekvienas mokomės, atrandame kažką naujo. Todėl turėkite gerą nuotaiką ir ją palaikykite visada, nes tada sėkmė bus garantuota.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *