Vestuviniai fejerverkai – dovana jauniesiems ir svečiams

Fejerverkų nušviestas dangus – vienas romantiškiausių vaizdų, kokį tik galima įsivaizduoti. Nenuostabu, kad jie tampa tikru hitu vestuvėse. Kartais kaip idėja ir draugų dovana, kartais kaip pačių jaunųjų iniciatyva.

Nors daugeliui žmonių domina tokių atrakcionų kaina, iš tikrųjų fejerverkai yra kiekvieno asmeninis sprendimas. Užtenka kreiptis į gerą įmonę, kuri gali lanksčiai žiūrėti į savo darbą. Klientai turi turėti pasirinkimą. Todėl yra sprendimų, kurie yra tikrai labai pigūs ir ekonomiški, taip pat – žinoma – brangūs ir prabangūs. Priklausomai nuo jūsų poreikių ir lūkesčių. Pigiausias ir mažiausiai reikalaujantis pasirinkimas – specialiai sukomponuoti komplektai. Brangiausi yra ilgalaikiai pirotechnikos šou, prižiūrimi specialistų komandos. Tačiau pasirodymai nebūtinai turi būti ilgalaikiai ir per brangus jums. Profesionalai vos per tris minutes gali sukurti šviesas, kurios išliks atmintyje mėnesius ir metus. Norint sužinoti tikslią išlaidų sąmatą ir sužinoti savo galimybes, vertėtų tiesiogiai kreiptis į įmonių atstovus – jie turėtų pasiūti vestuves atitinkančius individualius sprendimus.

Tinkamo momento pasirinkimas

Vestuvės – tai šokiai, juokas, geras maistas ir… žinoma, muzika. Tai savotiška jungtis tarp sekančių vakaro etapų ir kitų atrakcijų. Fejerverkus geriausia planuoti tam laikui, kai lauke bus tamsu. Ne per vėlai, kad svečiai būtų pavargę, o vaikai eitų miegoti, bet ir ne per anksti, kad pasirodymas taptų nakties kulminacija. Prieš pat pasirodymą verta surengti tostus ir linkėjimus, įvedant ramią ir šiek tiek sentimentalią nuotaiką. Taip pat galite suplanuoti šokį nuotakai ir jaunikiui pagal jų pasirinktą dainą lauke. Pats pasirodymas gali vykti ir su muzika – tada jis puikiai su ja sinchronizuojamas.

Vestuviniai fejerverkai kaip dovanų idėja

Žinoma, kartais jaunųjų pora turi labai ribotą biudžetą ir negali sau leisti net pigiausių fejerverkų. Kartais kiekvienas euras yra svarbus. Tokioje situacijoje pirotechnikos šou ar fejerverkų komplektai yra puiki dovanų idėja. Svečiai gali kartu susitarti ir, pavyzdžiui, užuot pirkę puokštes, rinkti pinigus fejerverkams. Tam reikia šiek tiek susitarti ir bendradarbiauti, tačiau kaina tikrai nėra tokia didelė, o rezultatai bus įdomūs visiems. Verta pagalvoti apie tokius alternatyvius atrakcionų finansavimo šaltinius, juolab kad minėtos gėlės ne visada yra praktiškos ir pamažu pradeda išeiti iš vestuvių mados.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *