Ar verta pirkti komercines patalpas?

Džiugu, kai verslas auga ir galima toliau planuoti sėkmingą jo plėtrą. Visgi reikia pripažinti, jog kuo didesnis verslas, tuo didesnis pelnas, todėl kyla daugiau idėjų, o tuo pačiu ir rūpesčių. Vienas iš didžiausių klausimų, su kuriais susiduria verslininkai – ar jau verta pirkti komercines patalpas? Dažnai verslininkai neskuba pirkti komercinių patalpų verslo pradžioje, kadangi ir taip turi daug investicijų, tuo labiau, jog naujos komercinės patalpos Vilniuje nėra pigios, o jų nuoma – labai įvairi ir galima rasti net už nebrangią kainą. Visgi didelių patalpų nuoma gali kainuoti gerokai virš kelių tūkstančių eurų, be to, dar reikia mokėti papildomus mokesčius. Tad anksčiau ar vėliau kyla klausimas, gal verta pirkti komercines patalpas. Tikrai taip, jei žinote, kad verslas toliau neaugs ir darbuotojų skaičius nekis, pelnas nemažės ir turite atliekamų santaupų, kurias norite investuoti, tuomet komercinės patalpos bus puikus pasirinkimas. Na, o visi kiti turėtų nenusivilti, kadangi patalpų nuoma teikia puikias sąlygas.

Kiek kainuoja komercinių patalpų nuoma Vilniuje?

Naujos komercinės patalpos Vilniuje kainuoja įvairiai, kaip ir jų nuoma. Jei norite nuomoti patalpas, labai svarbu, jog būtumėte atidūs ir skirtumėte kuo daugiau laiko paieškoms. Tokiu būdu galėsite ne tik atrasti tai, kas idealiai jums tiktų, bet ir žinosite kainas bei pasiūlymus. Atkreipkite dėmesį į tai, jog didelę patalpų kainos dalį lemia vieta, kurioje jos įrengtos. Tad jei jums nesvarbu vieta, o turimas biudžetas mažas, galbūt verta rinktis patalpas šiek tiek toliau nuo centro. Žinoma, pasirūpinkite, kad vieta būtų ne per toli, nes priešingu atveju darbuotojams gali būti nepatogu atvykti į darbą.

Nepamirškite pasitarti su darbuotojais

Tiesa, kai kurie pamiršta, jog svarbi ne tik jų nuomonė, bet ir darbuotojų. Šiais laikais gerus darbuotojus išlaikyti darbe yra gana sudėtinga, todėl labai svarbu pasirūpinti, jog jie ne tik būtų patenkinti mokamu atlyginimu, bet ir gautų palankias darbo sąlygas. Pasitarkite su darbuotojais, kokie jų poreikiai.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *