Pasiekite savo viršūnę ir nuraminkite sielą: Salt & Stone ryšys su gamta

Įsivaizduokite, kaip leidžiatės žemyn nepaliestu kalnų šlaitu, vėjas kedena plaukus, o saulė šildo veidą. Ar jaučiate, kaip jūsų kūną užpildo malonūs jausmai? Dabar įsivaizduokite tą patį jausmą, tik jau įspraustą į buteliuką; tai – Salt & Stone esmė. Šią įmonę įkūrė Nima Jalali, buvęs profesionalus snieglentininkas. Salt & Stone nėra tik odos priežiūros priemonės, tai ir ryšys su pačiais elementais, formavusiais jos įkūrėjo kelionę.

Įkvėpimas iš gamtos

Los Andžele gimęs Salt & Stone įkūrėjas įkvėpimo semiasi tiek iš kalnų masyvų, tiek iš raminančių vandenynų. Šio prekės ženklo produktai yra unikalus aktyvių ingredientų, gautų iš minėtų gamtos vietovių, ir pažangių odos priežiūros mokslų derinys. Jūros dumbliai, spirulina ir laminarija, turtingi antioksidantų ir maistinių medžiagų, tampa formulių, skirtų apsaugoti ir valyti odą, pagrindiniais elementais.

Nimos gilus kalnų ir jų poveikio kūnui supratimas atsispindi Salt & Stone filosofijoje. Lygiai taip pat, kaip snieglentininkui reikia įrangos, galinčios atlaikyti reljefo keliamus iššūkius, taip ir žmogui reikia produktų, galinčių atlaikyti aktyvaus gyvenimo keliamus iššūkius, o Salt & Stone būtent tai ir užtikrina! Produktai sukurti taip, kad nuramintų ir regeneruotų odą, tarsi kalnų oras, žadantis atstatyti jėgas po ilgo kopimo.

Tvarumas – įsipareigojimas žemei

Tačiau Salt & Stone ryšys su gamta neapsiriboja vien tik ingredientais. Įmonė yra įsipareigojusi tvarumui – pakuotės yra gaminamos iš perdirbto vandenyno plastiko, o gamyboje naudojami atsinaujinantys energijos šaltiniai: saulė ir vanduo. Jie taip pat turi Leaping Bunny sertifikatą, užtikrinantį, kad jų produktai nėra testuoti su gyvūnais. Tai parodo, kad įmonė stengiasi palikti kuo mažesnį veiklos pėdsaką planetoje, iš kurios ir semiasi įkvėpimo.

Salt & Stone ne tik rūpinasi planetos apsauga, bet ir švenčia jos grožį. Tai akivaizdu jų funkciniuose kvapuose. Tai nėra įprasti, vienpusiai kvapai. Tai netikėti, eklektiški deriniai, sukurti tam, kad sužadintų prisiminimus ir pagerintų nuotaiką. Vienas Salt & Stone produkto papurškimas nukels jus į saulės nubučiuotą paplūdimį ar gaivią kalnų viršūnę, taip kasdieninę rutiną paversdamas pojūčių kupinu pabėgimu į fantazijos pasaulį.

Kalnų viršūnės – jūsų rankose

Taigi nesvarbu, ar esate aktyvus žmogus, ieškantis funkciją atliekančių priemonių, ar tiesiog ilgitės ryšio su gamta, Salt & Stone siūlo jums pasinerti į patirtis! Tai priminimas, kad rūpinimasis savimi ir gamtos puoselėjimas eina koja kojon, o pasiekta viršūnė, tiek tiesioginė, tiek ir metaforinė, gali būti tiek fizinio, tiek emocinio atgimimo šaltiniu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *