Kaip dėvėti mokasinus?

 

Pakalbėkime apie mokasinus ir paprastas aprangos idėjas, kurias galite susikurti visi, su rūbais kuriuos greičiausiai jau turite savo spintoje. Mokasinai grįžta į madą, tad pasiruoškite ateinančiam pavasariui ir vasarai. Jie yra stilingi, patogūs ir gana universalūs, o mokasinus galite nešioti su praktiškai bet kuo. Sukūrėme šį straipsnį apie tai, kaip galite dėvėti mokasinus, kad išliktumėte madingi. Šie batai išryškins Jūsų asmeninį stilių ir užtikrins, kad atrodytumėte stilingai kiekvieną dieną. Avalynė yra didelė viso stiliaus dalis. Nesvarbu, ar esate darbe, mokykloje ar tiesiog leidžiate laiką su draugais. Savo mokasinus galite dėvėti su suknelėmis ar sijonais, džinsais ar net šortais! Dangus yra riba su šiais batais, nes jie yra labai universalūs. Taigi, kaip tinkamai dėvėti mokasinus:

  1. Mokasinai su suknele ar sijonu

Pasirinkite suknelę ar sijoną, kuris yra laisvesnis ir laisvesnis. Venkite aptemptų suknelių, nes taip jūsų pėdos atrodys didesnės. Jei renkatės ilgą suknelę, būtinai dėvėkite šortus arba antblauzdžius, kurie yra tokios pat spalvos kaip mokasinai. Kai kurie žmonės, mokasinus dėvi su kojinėmis, tačiau nedarykite to, bent kol dėvite suknelę ar sijoną! Visa apranga praras elegantiškumo detalę. Taip pat, pasistenkite prie aprangos derinti mokasinų spalvą.

  1. Mokasinai su marškiniais ir džinsais

Itin paprastas, bet klasikinis įvaizdis, kuris greitu metu niekur nedings. Prie mokasinų dėvėkite įprastus kasdieninius džinsus ir marškinius. Ypač patraukliai atrodys baltos spalvos marškiniai. Džinsus pasirinkite laisvesnius, aptempti džinsai traukiasi iš tendencijų jau kurį laiką. Su tokiu įvaizdžiu, dėvėkite neryškios spalvos mokasinus, nes išskirtinės spalvos, gali sugadinti klasikinį, paprastą įvaizdį. Juodi, kreminės spalvos, ar balti mokasinai moterims tiks kuo puikiausiai.

  1. Formali apranga

Mokasinai tiks net ir prie kostiumo. Jei nesijaučiate patogiai su suknele ar sijonu, tačiau norite pasipuošti išskirtinei progai? Nenorite dėvėti nepatogių aukštakulnių, kurie dienos gale, greičiausiai išsekins ir nuvargins kojas? Mokasinai itin stilingai atrodo su švarku ir kostiuminėmis kelnėmis. Klasikinis įvaizdis, su kuriuo atrodysite profesionaliai ir itin tvarkingai.

Mokasinai greitu metu nesitrauks iš mados tendencijų. Tai yra itin patogūs batai, kurios suderinti su turima apranga savo spintoje, gali kiekviena. Mokasinai puikiai tiks tiek laisvalaikiui, tiek šventinėms progoms. Avalynetau.lt internetinėje parduotuvėje, gali rasti platų mokasinų pasirinkimą. Daugybė modelių, stilių ir spalvų, pagal kiekvieno skonį.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *