Masažo pagalvėlės gali būti naudingas būdas sumažinti nugaros, pečių ir kaklo skausmą.

3D SHIATSU MASAŽO TECHNOLOGIJA: „Am500 Shiatsu pagalvėlė” ši masažo pagalvė su šiluma suteikia minkymo masažą. Naudojantis naujausias masažo technologijas, šios masažinės pagalvės masažo mazgai juda į dešinę arba kairę puses, kad būtų gilesnis, autentiškesnis shiatsu masažas. NEPRIVALOMA VIBRACIJOS ŠILUMA: Ši 3D Shiatsu ir vibracijos masažo pagalvės vibracija ir šilumos savybės padės dar labiau atsipalaiduoti raumenis ir skatinti kraujo tekėjimą į skausmingus raumenis. Padeda pasiekti gilesnius audinius ir organus, padeda sukurti viso kūno atsipalaidavimo jausmą. Šilumos naudojimas infraraudonieji spinduliai padeda įsiskverbti į pavargusius raumenis viršutinėje nugaros dalyje, apatinėje nugaros dalyje, kakle ir pečiuose. Reikia tiesiog įjungti šilumą, kad pagerintumėte masažo kokybę ir nuramintumėte savo įtemptus ir pavargusius raumenis.

PAPRASTAS VALDYMAS VARTOTOJUI: Am500 masažo pagalvėlė turi integruotus valdiklius, kad būtų patogiau. Valdikliai yra įmontuoti į pagalvę, todėl nereikia jaudintis ieškant valdymo jungiklio! Tiesiog paspauskite mygtuką įjungimo, išsirinkite masažo intensyvumą ir viskas. Lengvas ir patogus padas puikiai tinka daugelyje sėdimosiose kėdėse.

UNIVERSALUS IR LENGVAI TRANPSPORTUOJAMAS MASAŽUOKLIS: Ši masažo ,,Shiatsu Am500“ pagalvėlė buvo sukurta kaip nešiojama masažo pagalvėlė. Ji yra lengva, kompaktiškaa ir diskretiška. Galite pasiimti ją  su savimi į darbą ir masažuoti nugarą prie stalo, tačiau reikalingas maitinimo laizdas. Šildomas masažas padarys jūsų biuro kėdę daug patogesnę ir malonesnę. Universalus šios masažinės pagalvės dizainas leidžia lengvai priglusti prie kaklo, nugaros ar pečių juostos. Maitinimo laidas leidžia jį naudoti bet kur kur yra rozetė.

Mėgaukitės maksimaliu komfortu su giliu minkymo masažu! Palengvinkite nugaros ir kaklo spazmus visam laikui!

Masažo pagalvėlė “Shiatsu Am500“ turi 8 daugiakrypčius besisukančius kamuoliukus, esančius pagalvės viduje. Shiatsu mazgai yra kruopščiai išdėstyti, kad geriau atliktų jūsų akupresūros taškų ir suteiktų jums geresnį gydymą ir raumenų atsistatymą. Ši japoniško masažo technika taiko sukamaisiais judesiais ir giliai atlieka minkymą, taip atpalaiduodama Jūsų raumenų įtampą ir palengvindama įtemptus raumenis.

Mėgaukitės raminančiais masažais namuose, biure ar net automobilyje ir pajuskite, kaip ištirpsta visa įtampa ir skausmas! Masažuokliai tai inovatyvūs įrenginiai kurie yra tikrai efektyvūs mūsų kasdieniniame gyvenime ir labai sparčiai populiarėja net tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *