Kaip pasirinkti tinkamą antivirusinę programą?

Kaip pasirinkti tinkamą antivirusinę programą?

Yra keletas pagrindinių veiksnių, į kuriuos turėtumėte atsižvelgti bandydami išsirinkti sau tinkamiausią antivirusinį paketą. Tai apima, ar norite mokėti pinigus už apsaugą nuo kenkėjiškų programų, ir kokie yra jūsų tikslūs poreikiai. Ar turite daug įrenginių, kuriuos reikia apsaugoti? Ar turite šeimą ir turite apsaugoti savo vaikus, kai jie prisijungia prie interneto?

Kokybiškas antivirusinis variklis

Akivaizdu, kad pagrindinis veiksnys siekiant užtikrinti gerą antivirusinės programos apsaugą (akivaizdu, kad pirmiausia reikia ją įdiegti), yra įsitikinti, kad ji turi gerai įvertintą antivirusinį variklį. Tai yra pagrindinė programos dalis, naudojama nuskaitant kompiuterį ir ginant jį nuo kenkėjiškų programų, ir kuo geresnis šis variklis, tuo didesnė tikimybė, kad bet kuri kenkėjiška programa negalės išvengti programos radaro.

Mokėti ar nemokėti?

Kitas svarbus sprendimas, kurį turėsite priimti, yra tai, ar norite skirti pinigų už antivirusinę apsaugą.

Yra daugybė puikiai veikiančių nemokamų antivirusinių produktų iš visų žinomų pardavėjų ir jums nereikia nieko mokėti, kad gautumėte patikimą apsaugą nuo kenkėjiškų programų ir kitų priedų.

Taigi kodėl pirktumėte mokamą produktą? Na, aukščiausios kokybės versijose dažnai siūlomos privilegijos, susijusios su papildomomis funkcijomis, kurios užtikrina dar didesnį saugumą internete, o kai kuriems žmonėms tai gali būti labai naudinga. Prie to prieisime netrukus.

Tačiau atminkite, kad nemokama antivirusinė programa gali jus puikiai apsaugoti. Netgi „Windows Defender“, kuri yra nemokama, nes ji yra įtraukta į „Windows 10“, gali pakankamai gerai apsaugoti jus pagrindiniu lygiu.

Kiek apsaugos jums reikia?

Jei jums tiesiog reikia pagrindinės antivirusinės apsaugos ir pagrindinės apsaugos nuo kenkėjiškų programų, galbūt tik vienam kompiuteriui (arba tik keliems įrenginiams), galite nusipirkti pradinį antivirusinį produktą (arba gauti nemokamą, kaip aptarta aukščiau).

Tačiau, jei norite gauti daugiau saugos funkcijų ir didesnės apsaugos nuo visų bjaurybių, kurias rasite internete, turėsite sukaupti šiek tiek pinigų.

Taigi, jei turite daug įrenginių, ypač jei taip yra dėl to, kad turite daug šeimos narių, turinčių skirtingą aparatinę įrangą, geriausias jūsų pasirinkimas bus aukščiausios klasės interneto saugos rinkinys.

Norint daugiau sužinoti ar įsigyti antivirusinę programą užsukite į kaspersky24.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *