Kaip išsirinkti patogią vyrišką rankinę?

Vyriška odinė rankinė pastaruoju metu tampa vis populiaresniu aksesuaru. Ji leidžia vyrams visus reikalingus daiktus patogiai nešiotis kartu su savimi, neapsunkinant kelnių ar švarko kišenių. Vyriškų rankinių pasirinkimas yra išties nemažas, todėl gali kilti klausimas, kaip išsirinkti tinkamą?

Kokie yra jūsų poreikiai?

Pirmiausia turėtumėte pagalvoti apie tai, kokiam tikslui jums reikalinga rankinė. Ar ruošiatės ją dėvėti kasdien, ar tik laisvalaikiui? Ar planuojate su ja vykti į darbą, ar į kelionę? Apsvarsčius šiuos klausimus bus paprasčiau nutarti kokio dydžio ir stiliaus rankinė jums labiausiai pravers. Kiti svarbūs aspektai, į kuriuos reikėtų atsižvelgti renkantis rankinę – tai patogumas, stilius ir funkcionalumas.

Funkcionalumas ir patogumas

Jūsų nešiojamų daiktų kiekis turėtų būti vienas iš pagrindinių kriterijų apsisprendžiant dėl rankinės dydžio. Ji neturėtų būti perkrauta, bet ir ne per daug tuščia. Jeigu nesinešiojate daug ar didelių daiktų, tuomet jums turėtų pakakti piniginės tipo, rankoje nešamos rankinės ar dokumentų dėklo, tačiau jeigu tarp jūsų kasdienių daiktų yra planšetė, nešiojamas kompiuteris ar kiti nemaži daiktai, tuomet turėtumėte pasvarstyti apie rankines per petį ar kuprines. Dėmesį vertėtų akreipti ir į skyrių bei kišenių išdėstymą. Jei turite daiktų, kuriuos dažnai naudojate ar norite greitai pasiekti, pasižiūrėkite ar rankinėje yra tokie skyriai ir kišenės kurie leistų tą patogiai padaryti. Norint, kad jūsų nešiojami daiktai nesušlaptų, reikėtų atsižvelgti ir į medžiagiškumą, tokiu atveju būtų pravartu rinktis storesnes arba vandeniui atsparias medžiagas. Labai svarbu, kad rankinė būtų ne tik funkcionali, bet ir patogi. Vertėtų atsižvelgti į rankenų patogumą, ar jos reguliuojamos, ar patogūs užsegimai. Taip pat ar jaučiatės komfortiškai ją dėvėdami.

Stilius

Rankinė turėtų derėti prie jūsų aprangos stiliaus, todėl atkreipkite dėmesį, kokie drabužiai vyrauja jūsų spintoje ir pagal tai galėsite pasirinkti labiausiai jums tinkančią. Universaliausias variantas, kalbant apie patvarumą ir medžiagas, yra odinė rankinė, kurią galėsite priderinti prie beveik kiekvieno stiliaus ir progos. Tačiau toks variantas kartais gali būti brangus, todėl verta apsvarstyti ir kitas medžiagas, kaip pavyzdžiui, zomšas, tvidas ar drobė, kurios taip pat galėtų paįvairinti jūsų stilių.

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *