Naujausios maudymosi kostiumėlių tendencijos

Naujausios maudymosi kostiumėlių tendencijos

Po ilgos žiemos pagaliau po truputėlį pradėjo šiltėti orai, kurie mums primena apie artėjančią vasarą ir nuostabų laiką prie jūros ar ežerų. Todėl dabar pats metas pasižiūrėti ar jums nereikia atsinaujinti maudymosi kostiumėlio, jog nereikėtų jo pirkti paskutinę minutę. Dabar įsigyti maudymosi kostiumėlį galite jums patogiu būdų – tiek fizinėje parduotuvėje, tiek internetu. Šiais laikais yra tiek daug maudymosi kostiumėlių pasirinkimo, jog išsirinkti tinkamą gali būti sunki užduotis. Tačiau naujausios maudymosi kostiumėlių tendencijos padės nepasimesti ir pasirinkti tinkamai.

Vieni populiariausių yra dviejų dalių nerti maudymosi kostiumėliai. Dažniausiai jie būna įvairių spalvų bei raštų, su įvairiais nėriniais, arba be jų. Toks maudymosi kostiumėlis maloniai priglunda prie kūno ir pabrėžia figūros privalumus. Nors anksčiau, daugelis moterų buvo abejingos šiems maudymosi kostiumėliams, tačiau šiais metais jie kaip niekada noriai nešiojami. Tačiau reikia žinoti, jog tokio tipo maudymukui reikės daugiau priežiūros nei įprastiems, taip pat jo kaina bus didesnė, nes tai yra rankų darbo gaminys.

Vientisi maudymosi kostiumėliai taip pat bus madingi, tačiau jie bus išskirtiniai, skirtingų spalvų, raštų bei dizainų, prie kurių bus galima derinti tokius aksesuarus kaip diržą ar skarelę. Toks maudymosi kostiumėlis ne tik pabrėš jūsų privalumus, bet ir paslėps trūkumus.

Šiais metais taip pat bus populiarūs blizgaus audinio vientisi ir dviejų dalių maudymosi kostiumėliai. Vasarą, šviečiant saulei, šis maudymosi kostiumėlis švelniai žėrės ir suteiks jums išskirtinio žavesio.

Klasikinio tipo dviejų dalių maudymosi kostiumėliai taip pat neišeis iš mados, tačiau norint pagyvinti jų įvaizdį, rinkitės spalvotus, ryškių bei pastelinių spalvų maudymosi kostiumėlius. Šiais metais ryškūs audiniai taip pat bus madingi, todėl įsigiję ryškų maudymosi kostiumėlį tikrai neapsiriksite.

Tačiau nepaisant įvairių mados tendencijų, labiausiai rekomenduojama rinktis tokį maudymosi kostiumėlį, kuris jums bus patogus, nevaržys judesių ir pabrėš jūsų privalumus. Norint įsigyti tinkamą maudymuką, žinokite ne tik savo maudymosi kostiumėlio dydį, bet ir figūros tipą, pagal kurį bus lengviau žinoti kas jums labiausiai tinka. Jeigu nežinote savo maudymosi kostiumėlio dydžio bei figūros tipo, išsimatuokite savo liemens, krūtinės, klubų, juosmens dydį bei žinokite savo ūgį. Jeigu pirksite maudymosi kostiumėlį fizinėje parduotuvėje, aptarnaujantis personalas pagal turimus išmatavimus galės lengviau parinkti tinkamą maudymuką, jeigu nuspręsite pirkti internetu, dažniausiai kiekvienoje internetinėje parduotuvėje rasite dydžių gidus, kurie padės neapasirikti.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *