Dovanos iki 20 eurų, ką pasirinkti?

Dovanos iki 20 eurų, ką pasirinkti?

Neretai gali atrodyti, kad vertinga dovana turi būti brangi. Tačiau tikrai ne visada tam, kad parodytume kaip kitas žmogus mums rūpi, turime išleisti daug pinigų. Kartais svarbiau ne tiek pati dovana ar jos kaina, kiek mintis, kuri slypi už jos. Prieš pradėdami ieškoti dovanos, pagalvokite apie gavėjo pomėgius ir interesus, tai jums padės ne tik susiaurinti paiešką, bet ir labiau tą dovaną suasmeninti. Pateikiame jums keletą dovanų, iki 20 eurų, idėjų, kurios galbūt įkvėps ir palengvins jūsų paieškas.

Įvairūs aksesuarai ir laisvalaikiui skirti daiktai

Šioje kategorijoje galima rasti labai originalių ir įvairių dovanų variantų. Moterims, kurios mėgsta papuošalus, galima išrinkti apyrankes, grandinėles ar auskarus, kurie būtų kokybiški, bet nebrangūs. Iš universalių dovanų galima būtų išskirti gertuves, kojines su linksmais raštais ar užrašais, raktų pakabukus. Išties unikali ir suasmeninta dovana yra raktų pakabukai, kuriuose galite išgraviruoti jums svarbią datą, simbolį ar frazę, tokius pakabukus galite rasti čia: https://www.bakli.lt/lt/raktu-pakabukai. Žmogus, kuriam padovanosite tokį pakabuką su savimi nešiosis ne tik raktus, bet ir malonius prisiminimus. Mėgstantiems rašyti visada pravers originali užrašų knygutė, o tiems, kuriems savo laisvalaikį patinka leisti sprendžiant įvairius galvosūkius ar užduotis – stalo žaidimai.

Valgomos dovanos

Tai vienas iš praktiškiausių pasirinkimų, kuris tikrai ilgai neužsistovės namuose. Prisiminkite ką žmogus, kuriam ruošiatės dovanoti tokią dovaną, mėgsta labiausiai. Tai gali būti saldūs skanėstai, nuo šokolado iki pyrago, įvairūs gėrimai ar užkandžiai. Tokia dovana nereikalaus daug išlaidų, o galbūt, jei turėsite įkvėpimo, ją net pagaminsite ir patys.

Namams skirti daiktai

Mėgstantiems kurti jaukią namų atmosferą galite padovanoti namų kvapą ar žvakę su medine dagtimi, kuriai degant girdimas spragsėjimas primins malonius vakarus prie laužo ar židinio. Taip pat galite padovanoti kambarinį augalą, kuris ne tik puoš namus, bet ir padės valyti jų orą.

Patirtys

Dar vienas iš nebrangių dovanų variantų galėtų būti įvairios pramogos, tokios kaip degustacijos, bilietai į kino teatrą ar nauji pojūčiai virtualios realybės erdvėje.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *