Ar šuniui reikia narvo namuose?

Turbūt daugelis yra girdėjęs, kad narvas šuniui yra būtinas, kadangi jis suteikia jam kur kas daugiau pasitikėjimo savimi ir tuo pačiu saugumo jausmą, kurio tikisi kiekvienas. Kol vieni tai supranta, tai kiti vis dar galvoja, kad aptvaras šunims nėra reikalingas, kadangi tai riboja jo judėjimo erdvę.

Visgi, jeigu tie žmonės daugiau dėmesio skirtų gyvūno psichologijai, sužinotų, kad jam yra labai svarbu riboti erdvę, kai jis yra vienas namuose. Tai padeda ne tik paprasčiau pergyventi dieną, kol šeimininko nėra namuose, tačiau taip pat ir saugiau jaustis.

Saugumas yra svarbiausia

Pirmiausia reikia suprasti, kad aptvaras šunims, kaip ir narvas, suteikia saugumo jausmą. O to tikisi kiekvienas gyvūnas. Dažniausiai šunys savo namuose jaučiasi nesaugūs tada, kai šeimininko juose nėra. Natūralu, kad tokiu atveju dažniausiai pavyksta kur kas geriau gyventi, kai erdvė yra maža. Mitas, kad šuniui reikia daug erdvės, kad jis jaustųsi gerai. Pirmiausia jam reikia zonos, kuri yra grynai jo asmeninė. Tokiu atveju jis tikrai ne tik jausis saugus, tačiau ir bus saugus.

Kokybės pasirinkimas

Ieškant labiausiai tinkamo atvaro arba narvo galima pamatyti, kad šiuo metu pasiūla, kuri yra rinkoje – labai plati. Svarbiausia yra rinktis geriausios kokybės narvus, kurie yra pagaminti iš patvarių medžiagų. Tokiu atveju galite būti ramus, kad šuo bus ne tik saugus, tačiau ir tikrai narvas tarnaus daug metų. O to siekia daugelis.

Erdvumo rodiklis

Tikrai ne visada reikia didelio narvo, kad jis sėkmingai tarnautų. Kur kas labiau reikia tokio, kad šuo nesijautų jame per daug erdviai, kadangi tai dažniausiai ir mažina saugumo jausmą. Taigi, renkantis visada siūlome tartis su specialistais.

Kur pirkti?

Visada geriausia aptvarus bei narvus yra pirkti internetu, kadangi taip galima ne tik kur kas paprasčiau palyginti labai plačią pasiūlą, tačiau taip pat ir pamatyti akcijas, kurios padės Jums sutaupyti.

Geras aptvaras yra tai, ko reikia kiekvienam šuniui. Tad tai yra vienas svarbiausių pirkinių, kurį pirmiausia reikia apgalvoti laukiant, kol šuo atvyks iki pat Jūsų namų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *