Kokius apklotus pasirinkti saldžiam miegui?

Kokius apklotus pasirinkti saldžiam miegui?

Tyrimai rodo, jog daugelis lietuvių ilgus metus kovoja su nemiga. Deja, bet kovai su nemiga neretai nepadeda nei liaudiški metodai, nei stiprūs vaistai. Tam tikri metodai, tokie kaip: kambario vėdinimas ir panašiai, gali šiek tiek pagerinti miego kokybę, tačiau tai nepadės lengviau užmigti ar išmiegoti visą naktį be prabudimų. Jeigu svajojate apie kokybišką miegą, siūlome rinktis sunkias antklodes, kurios padės jums išsimiegoti geriau ir kokybiškiau. Sunkios antklodės skirtos ne tik kovai su nemiga, bet ir padeda kovoti su nerimu, stresu bei atsipalaiduoti. Įsigiję sunkią antklodę, turėtumėte nepamiršti jai pritaikyto užvalkalo. Sunkios antklodės užvalkalai gaminami iš specialios medžiagos, kuris ne tik yra maloni kūnui, bet ir maloniai šildo žiemą bei vėsina vasaros metu. Na, o tiems, kurie nori jaustis patogiai ne tik lovoje, bet ir ant sofos ar net darbinės kėdės, siūlome rinktis pledus. Pledai idealiai tiks ne tik namams, bet ir išvykoms. Juk ir išvykos metu daugelis nori jaustis komfortiškai ir patogiai leisti laiką bei kokybiškai išsimiegoti.

Kuo sunkios antklodės skiriasi nuo įprastų?

Įprastos antklodės ne tik nepasižymi jokiomis naudingomis savybėmis, bet ir neretai nėra patogios. Deja, bet daugelis lietuvių renkasi pigias, nekokybiškas antklodes, kurios ne tik tinkamai nesušildo, bet ir plyšta. O vasaros metu tenka iš viso atsisakyti antklodžių, kadangi jos tiesiog būna per šiltos ir verčia prakaituoti. Jeigu nenorite kentėti miego metu arba manote, kad prasta antklodė gali būti priežastis, kodėl nepavyksta išsimiegoti, turėtumėte ją išmesti ir įsigyti naują. Sunkios antklodės ne tik padeda lengviau išsimiegoti, bet ir suteikia kur kas daugiau energijos ir leidžia sėkmingai nudirbti norimus darbus dienos metu.

Į ką atkreipti dėmesį renkantis apklotus?

Renkantis apklotus būtinai atkreipkite dėmesį į matavimus. Tiek antklodės, tiek pledai gali būti skirti ne tik suaugusiems, bet ir vaikams. Todėl pasidomėkite, kokie pasirinktų apklotų dydžiai, jog neįsigytumėte per mažą ar per didelį.

Daugiau informacijos galite rasti portale https://hancen.lt

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *