Kokiais baldais ir detalėmis galima pagyvinti virtuvę?

Pradedant kalbėti apie virtuvę, kokie joje turėtų būti baldai, dažniausiai visi galvojame standartiškai. Tikriausiai natūralu, kad joje turėtų būti stalas, tam tikros spintelės, visa reikalinga buitinė technika. Tačiau norint, kad virtuvė būtų iš tiesų išskirtinė ir kitokia, verta pagalvoti ir apie tokius baldus ar detales, kuriuos pamatysime ne kiekvienuose namuose, o konkrečiau ne kiekvienoje virtuvėje. Todėl būtent apie juos ir papasakosime šiame straipsnyje, kaip padaryti, kad virtuvė būtų išskirtinė.

Indaujos

Tikriausiai kiekvienas įsivaizduojame kaip atrodo indaujos. Tai didesnio tipo spintelės, kurių durelės yra su permatomais stiklais. Tokie virtuvės baldai ne tik tinka susidėti gražiausiems turimiems indams ar kitiems daiktams, kuriuos norisi parodyti atėjusiems svečiams, bet jie kur kas labiau pagražina virtuvės erdvę ir ji atrodo jaukiau, elegantiškiau. Indaujos gali būti pačių įvairiausių stilių, spalvų ar dydžių, tad jei norite tokio baldo savo virtuvėje, tikrai galite išsirinkti sau tinkamą variantą.

Vyninės

Tai taip pat nestandartinis baldas, kurio tikrai negalite matyti kiekvienuose namuose. Tad jei esate vyno žinovas, toks baldas turėtų būti jūsų namuose. Jeigu virtuvė yra ganėtinai erdvi, tai vyninės gali būti kaip virtuvės baldai, o jei šioje erdvėje nėra vietos, tuomet jos puikiai tiks svetainėje. Vyninės yra nedidelės spintelės, kurias dažniausiai sudaro dvi dalys, tai yra atviroji ir uždaroji. Atviroje dalyje galima laikyti vyno butelius, o uždaroje pusėje galima laikyti papildomus daiktus, kurie reikalingi papildomai, tai yra taurės, atidarytuvai ir panašiai. Vyninės taip pat gali būti ir lentynos, kuriose galima laikyti tik vyno butelius be papildomos vietos susidėti kitiems daiktams. Tad galite rinktis tiek pagal savo sukurtą virtuvės interjerą, tiek pagal praktiškumą, jei reikalinga dar papildoma erdvė. Tokia vyninė gali būti puiki virtuvės puošmena, kuri trauks akį kiekvieno ateinančio svečio.

Kitos virtuvės baldų idėjos

Kalbant apie įdomesnius virtuvės baldus, galima šį sąrašą tęsti dar ilgai. Bet aišku, ne visada visiems tinka tokios pat idėjos. Kiekvienas virtuvėje esantis baldas gali būti savotiškai įdomus ir unikalus, tinkamai pasirenkant jo spalvą, stilių ar kitas detales. Įprastą valgomąją zoną galima pakeisti į baro stalą su kėdėmis. Toks variantas bus lygiai toks pat patogus kaip ir įprastas valgomojo stalas su kėdėmis, tačiau jis atrodys kur kas įdomiau. Be to, galima atrasti ir įvairių įdomesnių spintelių su raštais ir kitais akcentais, kurie gali būti virtuvės puošmena.

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *