Patarimai, kaip išsinuomoti biuro patalpas

Bene kiekvienas verslo savininkas susiduria su poreikiu išsinuomoti biuro patalpas. Ir nors šiandien dalis smulkaus verslo savininkų nusprendžia pasirinkti darbą kavinėse, bendro naudojimo erdvėse ar savo namuose, turint daugiau darbuotojų neišvengiamai tenka pagalvoti apie biuro patalpų nuomą. Todėl jei jus šiandien domina nekilnojamas turtas Druskininkuose ir norėtumėte išsinuomoti jūsų poreikius atitinkančias biuro patalpas, siūlome jums atkreipti dėmesį į keletą naudingų patarimų.

Atsižvelkite į biuro patalpų vietą

Ieškodami biuro patalpų, turite įsitikinti, kad jos yra netoli jūsų tikslinės auditorijos ir kartu yra patogioje vietoje, kurią bus nesunku pasiekti nei jums, nei jūsų darbuotojams. Ir net jei dar neturite darbuotojų, turite iš anksto pagalvoti apie vietą, kurioje būtų paprasčiau padidinti savo prekės ženklo matomumą ir pritraukti potencialius klientus.

Biuro patalpų plotas, dizainas ir išplanavimas

Ar jau pagalvojote, kiek erdvės jums reikėtų? Svarbu užtikrinti, kad patalpos būtų pakankamai erdvios, jog jose laisvai tilptų visi darbuotojai, kurie dirba jūsų įmonėje ar kuriuos planuojate pasamdyti artimiausiu metu. Jei išsinuomosite jūsų verslui netinkamas biuro patalpas, dėl nuomos sutartyje įtvirtintų taisyklių gali būti sudėtinga jas pakoreguoti ir pritaikyti jūsų poreikiams.

Tačiau yra ir kitų galimybių, padedančių to išvengti, pvz., jei patalpų plotas yra nedidelis, tačiau jus tenkina jų lokacija ir nuomos kaina, darbuotojams galite suteikti galimybę dirbti nuotoliniu būdu. Be to, paklauskite savęs, ar jums reikia tokių patalpų kaip poilsio kambarys, posėdžių salė, virtuvė, sandėliavimo ar kitos specialios patalpos. Jei ne, tuomet galite pasirinkti ir mažesnio ploto patalpas, kurių nuoma bus pigesnė.

Laikykitės savo biudžeto

Jūsų numatytas biudžetas vaidina labai svarbų vaidmenį ieškant biuro patalpų. Todėl turėtumėte iš anksto nuspręsti dėl biudžeto ir jo laikytis. Tikrai nėra prasminga ir efektyvu pasirinkti biuro patalpas, kurių nuomos kaina reikšmingai viršytų jūsų tikrąsias finansines galimybes ir pridarytų jums finansinių sunkumų.

Nesirinkite pernelyg ilgo nuomos termino

Suprantama, kad patalpų savininkas gali norėti, jog patalpų nuomos sutartį sudarytumėte kuo ilgesniam terminui, taip siekdamas uždirbti daugiau pinigų. Tačiau pernelyg ilgas nuomos terminas gali neatitikti jūsų numatytų verslo tikslų. Be to, niekuomet negalite žinoti, kokiu spartumu vystysis jūsų verslas. Gali nutikti ir taip, jog neilgai trukus jūsų verslo patalpos bus per ankštos arba jų vieta nebeatitiks jūsų verslo situacijos, todėl galvosite apie patalpų keitimą. Taigi, stenkitės nesudaryti ilgesnės nei vienerių metų nuomos sutarties – ypač, jei jūsų verslas yra dar visai naujas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *