Odos atnaujinimas lazeriais yra ypač patogus pasirinkimas

Neestetiškai atrodanti oda kamuoja daugelį žmonių, tačiau retas domisi naujausiomis technologijomis, kurios padeda spręsti šią problemą. Šiuo metu ypač populiarus yra frakcinis lazeris, kuris grožio klinikose naudojamas siekiant panaikinti randus, plaukelius, pigmentines dėmes ir svarbiausia – raukšles. Be abejo, šio lazerio naudojimas turi būti atliekamas tik tokiose vietose, kurios turi licencijas versti odos priežiūros procedūromis.

Lazerinės technologijos leidžia išspręsti daugybę odos problemų

Lazerinių technologijų naudojimas medicininiais tikslais leidžia išvengti brangių operacinių procedūrų. Frakcinis odos atnaujinimas galimas praktiškai visiems – tiek kenčiantiems nuo aknės paliktų randų, tiek ir dėl senėjimo atsiradusių nepageidaujamų raukšlių.

Pats lazerio veikimo principas yra gana paprastas – lazerio spindulys prasiskverbia į odą ir taip sužadina kolageno bei kitų medžiagų gamybą. To dėka, oda tampa stangresnė ir žinoma – lygesnė. Geriausia tai, kad šios procedūros veiksmingumas yra akivaizdus ir rezultatai tikrai džiugina kiekvieną. Tiesa, tokios procedūros kai kuriems žmonėms gali prireikti dažniau nei kitiems. Tai reiškia, kad frakcinio lazerio naudojimo procedūrą ko gero teks kartoti po kelių savaičių, jeigu jūsų problema yra rimtesnė.

Kaip jau minėta, lazerinėmis technologijomis galima išspręsti nemažai odos problemų, bet svarbu paminėti, kad kiekvieną kartą gali būti naudojamos vis kitokios priemonės bei papildomas gydymas. Pavyzdžiui, tokį odos atjauninimą galima kombinuoti su įvairiomis kitomis procedūromis, tokiomis kaip – botulino injekcijos.

Frakcinių bei kitų lazerių naudojimas yra reglamentuojamas teisės aktų

Grožio klinikose dirbantys ekspertai taip pat primena, kad pacientams reikėtų gerai įvertinti riziką kreipiantis į specialistus dėl minėtų procedūrų. Labiausiai kreipiamasi į tuos, kurie nori išleisti mažesnes pinigų sumas. Pigios procedūros neaiškiose vietose gali sukelti dar didesnių problemų. Lazerinė technika odos procedūroms gali būti naudojama tik specialiose grožio ir estetikos klinikose, kurių veikla yra licencijuojama.

Dažai pacientai ieško pigesnių alternatyvų ir kreipiasi į grožio salonus, kuriuose siūlomos panašios procedūros. Bet, problema tame, kad tokia įranga gali būti naudojama tik gydytojų – dermatologų. Tad, renkantis vietą, kur bus atliktas frakcinis odos atnaujinimas, svarbu pasidomėti ar joje paslaugos teikiamos legaliai. Tai reiškia, kad būtina iš anksto pasidomėti ar pasirinkta vieta turi visas būtinas veiklai vykdyti licencijas.

Blogiausia kas gali nutikti kreipiantis į neaiškius ir nežinomą įrangą naudojančius asmenis – dar didesnės odos problemos bei finansiniai nuostoliai. Jeigu kreipsitės į saloną, kuriame įranga yra nepatikima, gali būti, jog po procedūros jūsų odos būklės dar labiau pablogės. Dėl to siūloma rinktis tik grožio ir estetikos klinikas, kuriose dirba patyrę ir savo darbą išmanantys specialistai. Tuo labiau,  reikia prisiminti, kad frakcinio lazerio procedūra kainuoja ne taip ir mažai. Tad, tokiais atvejais, jūs dar ir pinigus išmestumėte į balą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *