Bendradarbiavimas – raktas į sėkmę

UAB “IKARAI” –  moderni, pasaulinio lygio skystųjų trąšų gamintoja, aukščiausios kokybės trąšas gaminanti jau nuo 2013 m. Suburta profesionalių agronomų ir geriausių savo srities specialistų komanda ir jų dedamos pastangos išgirsti bei įsiklausyti į klientų svarbiausius poreikius – variklis, nuolat plečiantis įmonės procesus. Bendrovės laboratorijose ir laukuose nenutrūkstamai vyksta tyrimai, čia nuolat kuriamos unikalios trąšų formulės, o “kūriniai” pristatomi ne tik Lietuvai, bet ir visam pasauliui. Kokybė, unikalumas, inovatyvūs sprendimai – UAB “Ikarai”  veiklos pagrindas nuo pat įmonės įkūrimo.

Natūralu, kuriamas produktas kartais praeina nemenką kelią, kad pasiektų galutinį vartotoją, kuriam jo vertė būtų didžiausia. Daugiau nei 6000 klientų visame pasaulyje turinti IKAR produkcija ir daugiau nei 15 pasaulio šalių, kur pristatytos IKAR technologijos. Be partnerysčių – toks kelias, ypač į tolimas pasaulio šalis, būtų gana ilgas ir vingiuotas, tad bendrovė ypatingą dėmesį skiria darbui su distributorių tinklu ir produkto keliui į galutinio vartotojo rankas.

Kaip tapti IKAR produktų distributoriumi?

Nuolat į inovacijas, produktų tobulėjimą ir plėtrą investuojanti įmonė – atvira partnerystėms ir produkto vystymui šalyse, kur IKAR kuriama produkcija atneštų vertę šalies ūkiams. Kaip tapti įmonės partneriu, atstovaujančiu prekės ženklą šalyje, kokias savybes vertiname ir ko tikimės?

–                  Visų pirma – iš partnerio tikimasi patirties ir išmanymo savo šalies žemės ūkio sektoriuje.

–                  Profesionalumas, gebėjimas tobulėti, prisidedant prie prekės ženklo strategijos ir noras ilgalaikei partnerystei – stiprybės, kurias UAB “Ikarai” vertina labiausiai.

–                  Gebėjimas prisiimti pilną atsakomybę už IKAR produktų atstovavimą ir prekės ženklo vystymą savo rinkoje arba teritorijoje – atsakomybės, kurių bendrovė tikisi iš partnerio, atstovaujančio produkciją šalyje.

Kodėl verta tapti IKAR distributoriumi?

–                  UAB “Ikarai” kuriamos skystos trąšos – kokybiškas, veiksmingas ir didele paklausa pasižymintis produktas. Kūrimas, tyrimai ir išradimai  – nuolat bendrovėje vykstantys procesai.

  • Partnerystė su UAB “Ikarai” – tvirtas užnugaris ir komanda sprendžiant kasdienius iššūkius. Suteikiama galimybė konsultacijoms su profesionaliais ir ilgametę patirtį turinčiais bendrovės agronomais, gamybos technologais.
  • Žinių bagažo krepšelis, svarbus teisingam produkto išmanymui ir atstovavimui. Distributoriams organizuojami moksliniai seminarai, apmokymai ir produktų pristatymai.
  • Pažintis su pasaulio partneriais. Distributoriams suteikiama galimybė keistis patirtimi su kitų šalių distributoriais kasmetinių IKAR distributorių suvažiavimų metu.
  • Palaikymas techniniuose sprendimuose: vadybiniai, administraciniai ir logistiniai iššūkiai.
  • Palaikymas marketingo sprendimų įgyvendinimo srityje: dalyvavimas parodose, apsirūpinimas reklamine medžiaga ar atributika.
  • Lankstumas ir patraukli rinkodaros bei kainų politika.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *