Kortų žaidimas 66. Kas tai yra?

 

Nors kortų žaidimai jau kuris laikas nėra pati smagiausia ir dažniausiai pasirenkama laiko leidimo priemonė, tačiau sutikite, kad pradėjus žaisti dažniausiai įsitraukiama maksimaliai. Svarbiausia yra rasti gerą komandą, kuri nori žaisti su Jumis kartu ir išbandyti tokius žaidimus, kurie ne tik Jums yra žinomi nuo seniau, tačiau ir tokius, kurie yra menkai pažįstami

Štai daugeliui žinomas yra solitaire žaidimas apie kurį plačiau galima skaityti solitaire.lt internetiniame puslapyje. Ten pat yra aptariamas ir 66 žaidimas. Esate apie jį išgirdęs, tačiau nežinote taisyklių? Trumpai jas aptarsime straipsnyje.

Tai yra „Tūkstantis“ variantas

Šis žaidimas yra kaip 1000. Tik šiuo atveju reikia surinkti ne 1000 taškų, kad žaidimas būtų baigtas ir laimėtojas būtų aiškus, tačiau 66. Visgi, taisyklės yra labai panašios ir laimi tas, kuris pirmiausia surenka tam tikrą skaičių taškų. Tai yra 6 arba kuo daugiau lyginant su kitais žaidėjais.

Kortų vertė

Kiekviena korta turi tam tikrą vertę. Žinoma, dažniausiai tikimasi tokių, kurios yra aukščiausios vertės. Tačiau reikia nepamiršti, kad didelę įtaką sėkmei daro ne tik tai, kokios kortos bus Jūsų rankose, tačiau taip pat ir kaip jos bus komponuojamos ir kuomet panaudojamos. Taigi, kortų gavimas yra sėkmė, tačiau kur kas svarbiau yra tikslinis jų panaudojimas.

  1. tūzas – 11 taškų
  2. dešimtakė – 10 taškų
  3. karalius – 4 taškai
  4. dama – 3 taškai
  5. valetas – 2 taškai
  6. devynakė – 0 taškų

Žaidimo taisyklės

Galima rasti įvairių šio žaidimo kombinacijų. Kai kurios yra orientuotos ne tik į taškų rinkimą, tačiau ir kitas smulkmenas. Tai gali suteikti žaidimui kur kas daugiau azarto. O kai pabodo ta pati versija – daugiau prieskonio, kuris įtraukia.

Svarbiausia yra pradėti [žaisti. Dažniausiai kortų žaidimai tikrai labai įtraukia. Ir tai yra puiki pramoga kiekvienam nepriklausomai nuo jo amžiaus. Taip pat pasikartosime, kad reikia nebijoti išbandyti naujus žaidimus, kadangi gali būti, kad tai bus nauja jūsų aistra, kuria norėsis mėgautis vėl ir vėl.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *