KOKS RENGINYS BE LAUKO SCENOS?

Jei didesniame renginyje nėra lauko scenos, jis ne kaip atrodo. Jį nebent galima prilyginti vežimui be ratų arba mašinai be variklio. Jeigu sumanėte savo draugams padovanoti netikėtą šventę, o lauko scenos neturite po ranka, nenusiminkite, iš keblios padėties jums padės išsisukti lauko scenų nuoma.

Ką galima išsinuomoti kartu su lauko scena?

Išsinuomoti galima įvairaus dydžio mobilias scenas bei kompaktiškas scenos pakylas, kurios puikiai tinka nedidelės apimties renginukui. Didesnėms šventėms idealiai tinka arkinės lauko scenos su stogeliu. Lauko scenų nuomotojai padės jums parinkti tinkamo dydžio scenos įrenginį, įvertindami būsimo renginio apimtį ir kitus aspektus. Kartu su lauko scenomis galima išsinuomoti ir apšvietimo bei įgarsinimo priemones, apsaugines tvoreles bei elektros generatorius.

Kuo pasižymi arkinės lauko scenos?

Šios rūšies lauko scenos kuo puikiausiai pakeičia standartines mobilias scenas. Jos yra labai išvaizdžios ir stebėtinai greitai surenkamos, be to, šauniai atrodo. Jų aliumininė konstrukcija yra labai tvirta ir patikima. Jos tinka pačių įvairiausių žanrų kolektyvų pasirodymams. Tokios scenos tikrai yra pats praktiškiausias pasirinkimas nedidelių miestelių ir savivaldos centrų šventėms, proginėms jubiliejinėms sukaktims paminėti.

Kokie yra arkinių lauko scenų trūkumai ir privalumai?

Kita vertus, jos yra visiškai atviros, nes neturi užkulisių, uždangos todėl iš anksto apie tai būtina informuoti šventėje dalyvaujančius atlikėjus, kad apsaugotumėte juos nuo nemalonių netikėtumų. Kadangi arkinių lauko scenų išvaizda akivaizdžiai yra šiuolaikiška, tai jų paliktas įspūdis tikrai įsimins šventės dalyviams ir paliks vien gerus prisiminimus. Todėl nuomojantis tokią sceną nėra reikalo tuščiai nuogąstauti.

Ką galima pasakyti apie arkinės scenos patvarumą?

Pirmiausiai arkines lauko scenas galima pelnytai pagirti už tai, kad jos gali atlaikyti labai didelį svorį, nes yra pagamintos iš cinkuoto plieno, kuris yra neįtikėtinai tvirtas, ilgaamžis ir nebijantis rūdijimo. Ant arkinės scenos drąsiai galima sukrauti daugybę pačių svarbiausių šviesos ir garso aparatūros įrenginių, kitos scenoje reikalingos atributikos, ji kuo puikiausiai atlaikys bendrą jų svorį. Prie visų pagyrų dar prisideda ir tai, kad ši scena nebijo net pačių nemaloniausių oro sąlygų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *