Kodėl verta balsuoti už Meidą Šabūnienę?

Kasmetinių Seimo rinkimų laikas Lietuvoje – tai ne tik politinės partijos kovos dėl valdžios, bet ir piliečių galimybė išreikšti savo valią. Viena iš kandidatų, kuris aktyviai siekia tapti Seimo nare yra Meida Šabūnienė,  Raseinių-Kėdainių apygardos priešlaikiniuos rinkimuose į Seimą. Ji atkreipia dėmesį į daugelį Lietuvos visuomenės gyvenimo aspektų ir pasisako už tai, kas jai svarbu.

Pirmiausia, Meida Šabūnienė pabrėžia, kad balsavimas yra piliečio atsakomybė ir ginklas prieš sistemą. Ji skatina visus neleisti apatijai nuslopinti jų noro dalyvauti politiniuose procesuose ir išreikšti savo valią. Tai yra svarbu, nes dabartinė valdžia, jos teigimu, nepasiteisino, ir žmonėms reikia naujų atstovų, kurie gintų tradicines vertybes, rūpintųsi kaimo gerove ir spręstų opiausias problemas, tokias kaip brangios energijos kainos, maisto kainų augimas, prastėjanti sveikatos apsaugos sistema ir emigracija.

Antra, Meida Šabūnienė akcentuoja savo asmeninį įsipareigojimą žmonėms. Ji atvirai teigia, kad siekia atstovauti žmonių interesams, o ne savo asmeninei naudai. Kovoja už tradicinę šeimą, pasisako prieš LGBT ideologijos propagavimą mokyklose ir siekia apsaugoti vaikų teisę į sveiką ir saugią aplinką.

Be to, ji rūpinasi kaimo gerove ir supranta ūkininkų problemas, todėl siekia teisingesnės žemės ūkio politikos. Šabūnienė įsipareigoja skatinti sąžiningesnį žemės ūkio sektoriaus vystymą, kuriame būtų užtikrinamos geresnės sąlygos ūkininkams ir jų šeimoms. Ji siekia veiksmingų priemonių, kurios padėtų ūkininkams konkuruoti rinkoje, taip prisidedant prie kaimo ekonomikos augimo ir gyvenimo kokybės pagerėjimo.Galiausiai, Meida Šabūnienė ragina rinkėjus atsakingai žvelgti į rinkimų procesą. Ji skatina atidžiai išnagrinėti visų kandidatų programas ir pasirinkti tą, kuris geriausiai atstovauja jų vertybėms ir interesams. Be to, ji kviečia nebijoti kritikuoti valdžios ir aktyviai dalyvauti rinkimuose, nes tik nuo piliečių priklauso už ką balsuoti ir kokia bus Lietuvos ateitis.

Taigi, Meida Šabūnienė ragina visus atsakingai dalyvauti rinkimuose ir nepasiduoti apatijai. Ji teigia, kad tik kartu galime formuoti teisingą ir stiprią Lietuvos ateitį.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *