Enzimai gerai savijautai ir onkologijos gydymo terapijoms

 

Onkologinės ligos – viena dažniausiai pasitaikančių ligų, kuriomis mokslininkai ir medikai nuolat domisi.
Japonų medicinos mokslų daktaras H. Shinya teigia, kad vėžį gali sukelti sutrikę medžiagų šalinimo procesai mūsų ląstelėse.
Kas vyksta kai sutrinka medžiagų šalinimas mūsų ląstelėse? Žmogaus organizmas sudarytas iš 40-60 milijardų ląstelių. Jų viduje yra mitochondrijomis vadinamos organelės, o jose gaminama visam mūsų organizmui reikalinga gyvybinė energija.
Maisto medžiagos iš suvalgyto maisto deguonies pagalba nunešamos į mitochondrijas ir paverčiami organizmo energija. Jei ląstelės sveikos, ši energijos gamyba ir apykaita vyksta sklandžiai. Ir jei tokia būsena išlaikoma, žmogus gali džiaugtis puikia sveikata. Žmogus sveikas, energingas, jį retai kamuoja lėtinės ligos. Kas atsitinka, kai tokia apykaita sutrinka ir ląstelėse susikaupia šiukšlių? Kai ląstelėse susikaupia šiukšlių, mūsų organizmas patampa tarsi konteineris. Žmogus jaučiasi blogai, be energijos, nuolat jaučiantis nerimą ir nuovargį, vargina nuotaikų kaita. Jei norime pagerinti sveikatą, būtina išvalyti šias šiukšles iš organizmo ląstelių.
Ląstelėse susikaupusios šiukšlės veikia visą mūsų sveikatą. Didžioji dalis – beverčiai baltymai.
Štai tie beverčiai baltymai ir sukelia daugybę ligų, tarp jų – ir onkologines. Yra mokslinių įrodymų, kad šiuos nesuvirškintus baltymus padeda suskaidyti enzimai.

Kas yra enzimai, kodėl jie reikalingi mūsų organizmui?

Fermentai, arba enzimai, – tai baltyminė medžiaga, kuri reguliuoja organizme vykstančius apykaitos procesus ir kuri paspartina juos tūkstančius kartų. Enzimai išgryninti iš natūralių produktų, tokių kaip ananasas, papaja. Enzimai yra fermentai. Tai tiesiog sulietuvintas angliškas žodis „enzymes“. Fermentai, arba enzimai, – tai baltyminė medžiaga, kuri reguliuoja organizme vykstančius apykaitos procesus paspartindamas juos daug kartų. Be enzimų šie procesai nevyktų arba vyktų labai lėtai ir organizmas negalėtų egzistuoti. Taigi, enzimai yra vieni pagrindinių mūsų organizmo junginių, kurie reguliuoja naujų medžiagų susidarymo ir skilimo bei energijos išskyrimo procesus. Vadinasi, kad būtume energingi, turi būti pakankamas kiekis aktyvių enzimų.
Vadinasi, fermentai, BŪTINA MAISTO MEDŽIAGA ORGANIZMUI. Beveik visose ląstelėse vykstančiose reakcijose dalyvauja fermentai, joms reikia fermentų, kad būtų galima palaikyti gyvybę. Žmonės gimsta turėdami tam tikrą kiekį fermentų (enzimų) organizme, tačiau nesveikas gyvenimo būdas, stresas, netinkama mityba išbalansuoja organizmą. Todėl nebelieka fermentų kitų reakcijų reikmėms.

Ypač fermentų poreikis padidėja, kuomet organizmas kovoja su liga. Būtent enzimai, bromelainas ir papainas, „suvirškina“ audinių irimo produktus ir dalyvauja juos šalinant. Dėl šios priežasties enzimų terapija naudojama kaip pagalbinė priemonė ne tik onkologijoje, bet ir gydant traumas.
Uždegimo metu bromelainas ir papainas ardo uždegimo sukėlėjus. Tad pažeidimo vietose nyksta susikaupusių baltymų nuosėdos, ardomi mikrotrombai, gerėja mikrocirkuliacija, mažėja patinimas, skatinama pažeistų audinių regeneracija. Taip sisteminiai fermentai (papainas ir bromelainas) pagreitina natūralią uždegimo eigą ne jį slopindami, o veikdami uždegimo priežastį. Šių veikliųjų medžiagų atradimas medicinoje sukėlė tikrą perversmą medicinoje. Šiuo metu mūsų kolegė yra patyrusi rankos traumą, patinęs ir skausmingas sąnaris trukdo jos kokybiškam gyvenimui. Gydytoja jai patarė vartoti maisto papildą Bromelain.
Enzimų terapija – tai papildoma pagalba ir sergantiesiems vėžiu. Ši terapija skirta ne navikui sunaikinti, jokiu būdu ne vėžiui gydyti, kaip mano daugelis, bet sergančiojo gyvenimo kokybei pagerinti, ypač chemoterapijos, spindulinio gydymo metu.
Enzimų terapija rekomenduojama ir sergant kitomis ligomis, pvz., gydant traumas, uždegimus.
Enzimai pasižymi šiais poveikiais:
neutralizuoja uždegimines medžiagas;
stimuliuoja imuninę sistemą ir pagreitina natūralią uždegimo eigą;
padeda greičiau atsinaujinti pažeistoms ląstelėms;
gerina kraujotaką ir audinių aprūpinimą deguonimi;
mažina skausmą ir patinimą;
pagerina antibiotikų poveikį, todėl sparčiau sveikstama.
Maisto papildų su enzimais kviečiame įsigyti internetinėje parduotuvėje www.preventonco.lt. O kad būtumėte tikri, kokie maisto papildai ir vitaminai jums šiuo metu reikalingi, mūsų svetainėje galite pasitarti su gydytoju endobiogeniku.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *